Verjongende yoghurt voet Pack

Verjongende yoghurt voet PackKokosolie is eigenlijk effen niveau ruimte temperatuur, dus in plaats daarvan die net voordat de voorbereiding van de lotion op het verwarmingssysteem of warm die zachtjes in een Bain-Marie. Dan de Aloë vera gel rouse, evenals laat de crème afkoelen. U kon toepassen room twee keer per dag op de pootjes wordt. Houd de crème in de koelkast – als gevolg van hun hogere vocht web inhoud, dat de houdbaarheid is beperkt!

Natuurlijke yoghurt bestaat uit melkzuur, dat helpt om de beste coatings van de huidlaag te verzachten en ook de daaropvolgende peeling of zelfs de rasping van voeten keratinized gebieden op de pootjes te elimineren melkzuur wordt opgenomen in verschillende items van de melk, maar toch in natuurlijke yoghurt , bitter room, zure melk, zure lotion, gezuurde melk, kefir en karnemelk.

Je bent geen yoghurt aan kant, dus ik eigenlijk ook een extra van de bovengenoemde zuivel producten ben. De bovenste laag van de huid laag puffinesses enigszins ten gevolge van het zuur. Daarnaast biedt de dissipatie van het water opgenomen in yoghurt koeling. De frituurolie voedt en vermindert huidlaag uitdrogen.

Hebt u nodig:
Een zuivelproduct dat daadwerkelijk voorkomt in melkzuur (yoghurt, zure lotion, zure melk, zure lotion, gezuurde melk, kefir of zelfs karnemelk).

Een scheutje bakolie

Een scheutje bakolieRouse elke stoffen en de uitgaande verbergen ten minste voortzetten blade terug vet op je voeten. Controleer of het item van de melk uit de koelkast komt en eigenlijk ook koud is. Laat dit spul als langdurig werk, gewoon hoe je tijd, maximaal ongeveer de helft een hr hebt.

Koken voedsel oliebehandeling

U kan elke avond net voordat u naar slaap gewoon een beetje koken olie uit de keuken slim op de huid van je voeten massage. Dit samen met een geruststellend voeten massagetherapie, die activeert de circulatie van de bloedstroom opnemen en ook garanties die u zeker een stuk sneller vindt copuleren gezellige in tegenstelling tot koude voeten.

Avocado ei verbergen

Dit verbergen van de voeten is bijzonder geschikt voor de dorst na vette huid laag op de voeten in de Winter.Durch hun lichaamsvetten van topkwaliteit en de avocado-rijke inhoud van voedingsstoffen bij voorkeur geschikt is om te bieden zowel zorg als vocht aan de huidlaag.

Vanwege hun hogere lichaam vet informatie 25%, hun vlees is eigenlijk aantrekkelijk fluweelachtige. Avocadöl in een heleboel laag huidverzorgingsproducten en vooral in koude crème voor volwassen huidlaag, kunt u gemakkelijk ontdekken.

Dit is omdat dat avocado olie droge huidlaag bederft en ook kleine kreuken, dit kan verdwijnen.
Theoretisch is dit genoeg om prak het vruchtvlees met een vork te dun puree en ook laten verzadigen van ongeveer 15 minuten op de huid.

Avocado ei verbergenDe huid is eigenlijk nog veel meer voedende door nattigheid voor uw huidlaag toegevoegd wanneer u eineigelb onder de PAP mengen. Eigeel is stimuleren van lecithine en verschillende vetten. Omdat de avocado snel bruin joggen is, moet je zelfs een splash citroensap. Samen met veel nette, niet zo goed warm water af te spoelen na 15 seconden van oproep kans

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *